Proiect: Rahmaninov

RAHMANINOV  este un proiect rezidential situat intr-o zona de lux a Municipiului Bucuresti, respectiv Cartierul Floreasca, pe str. Rahmaninov nr.33A.

Cladirea se desfasoara pe 8 nivele (S+P+6etaje) si cuprinde un total de 16 apartamente, dintre care 2 duplex, dimensionate generos si realizate cu finisaje de cea mai buna calitate, astfel incat sa corespunda si celor mai exigente gusturi.
Prin acest proiect am dorit sa oferim atat confortul dorit de fiecare dintre viitorii locatari ai imobilului, cat si linistea si gradul scazut de poluare oferite in mod natural de amplasamentul privililegiat al cartierului Floreasca.

In acest moment mai este disponibil la vanzare doar apartamentul nr.16 de la etajul 6, compus din 3 camere si dependinte, cu o suprafata utila totala de 160mp, din care aproximativ 85 mp terasa. Pretul acestui apartament este de 350.000 Euro , pret in care sunt incluse toate finisajele care se executa la alegerea beneficiarului. Deasemenea, este inclus in pret si locul de parcare in garajul subteran. Restul imobilului este deja locuit, fiind dat in folosinta in anul 2008.

 
  Copyright ALFAGROUP Mail
                                                               WebDesign by VeryCreative.eu