Proiect: Colina Florilor

Situat pe o strada linistita, in Sinaia, intr-un cartier de vile, ansamblul de trei cladiri P+7 ofera, la preturi accesibile, dotari moderne si finisaje de calitate, care alcatuiesc un spatiu intim si relaxant. Primele sase nivele se compun din mai multe tipuri de apartamente dimensionate diferit (3 camere, 2 camere si garsoniere). Ultimul etaj cuprinde 4 apartamente, dimensionate generos, pentru cei mai exigenti clienti. Imobilele sunt dotate cu lifturi, spatii comune pentru depozitarea bicicletelor si a landourilor, precum si spatii destinate administratiei si portarului.

Toate apartamentele sunt complet finisate cu materiale de calitate si beneficiaza de dotari moderne:
-centrala termica proprie;
-gresie si faianta de import;
-parchet laminat;
-ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan;
-bucatarie mobilata si dotata cu aragaz cu cuptor si hota;
-panou electric cu sigurante automate;
-interfon;
-usa metalica la intrare.

    Amenajarea exterioara a terenuluiĀ  consta in alei betonate, iluminate si strajuite de spatii verzi decorate floral. In cadrul complexului veti beneficia de un serviciu ce vine in intampinarea nevoilor tinerilor parinti dar si a bunicilor: gradinita si cresa (cu plata) ce vor functiona intr-un spatiu dedicat. Copii vor putea petrece timpul in mod placut si educativ, pe durata absenteti parintilor de acasa, atent supravegheati de personal specializat.
Frumusetea si confortul unei case vin din armonie. "Colina Florilor" aduce armonie in viata dumneavoastra, prin relatia de echilibru intre caracteristicile functionale si virtutile imprejurimilor.

 


 
  Copyright ALFAGROUP Mail
                                                               WebDesign by VeryCreative.eu